Обиљежен Међународни дан породице 2016

od strane | 17. маја 2016 | 2016. година, СВЕ ГОДИНЕ

Међународни дан породице 2016

Међународни дан породице, 15. мај, обиљежен је у спортској дворани „Радолинка“, а у организацији Туристичке организације општине Теслић, Дома здравља „Свети Сава“ и под покровитељством начелника општине Теслић.

Учешће у обиљежавању Међународног дана породице узели су сви вртићи са подручја општине Теслић, Удружење за помоћ дјеци са посебним потребама, чланови Српског културног и просвјетног друштва „Просвјета“ као и многобројни грађани ове општине.

Начелник општине Теслић је уз помоћ Туристичке организације и Дома здравља „Свети Сава“, организовао ову манифестацију са жељом да она буде обиљежена као прави породични дан.

Међународни дан породице је прилика да се гласније него иначе стави значај на породицу, као и чињеницу да је свака породица посебна и јединствена, а да им је заједничка узајамна брига за све њене чланове.

Директор Туристичке органзације, Синиша Божић рекао је да је циљ ове манифестације промоција и јачање породице. „Јако смо задовољни одзивом родитеља и дјеце. Данашња манифестација је посвећена нашим најмлађим гдје их је поред вртића обрадовао и дјечији хор „Врапчићи“ – рекао је Божић и додао да грађани у наредном периоду могу очекивати доста сличних манифестација.

Дом здравља „Свети Сава“ сваке године активно учествује у организацији ове манифестације јер је то један од начина промоције породичне вриједности и здравог начина живота. Из породице свако од нас носи одређене вредности, ставове и на основу њих градимо и друштво у коме живимо“- рекао је један од организатора испред Дома здравља, Игор Остојић.

У склопу Међународног дана породице наступио је један од најпознатијих дјечијих музичких брендова у региону, дјечији хор „Врапчићи“.

ЈЗУ Дом здравља Свети Сава Теслић

ЈЗУ Дом здравља Свети Сава Теслић

Ул. Марка Пејића бр. 8, 74270 Теслић
тел: +387 53 415 000
фак: +387 53 415 033

© 2017 ЈЗУ Дом здравља Свети Сава Теслић