Посјета Министра Дому здравља Теслић

od strane | 28. јуна 2018 | 2018. година, СВЕ ГОДИНЕ

Посјета Министра Дому здравља Теслић. Данас је у посјети Дому здравља Теслић био Министар здравља и социјалне заштите Републике српске господин Драган Богданић, и овом приликом истакао да ће ресорно министарство настваити да помаже Дом здравља „Свети Сава“ у Теслићу, те је дао подршку новом руководству ове здравствене установе.

Министар Богданић је најавио набавку дигиталном мамографа и дефибрилатора са монитором за потребе Службе хитне медицинске помоћи, процијењене вриједности од око 200.000 КМ, као и изналажење могућности за подизање енергетске ефикасности објекта, о чему ће се, како је истакао, разговарати са министром за просторно уређење, грађевинарство и екологију Сребренком Голић.

В. д. директора Дома здравља „Свети Сава“ је као приоритет навео набавку дигиталног мамографа, инвестиционе радове на простору за формирање нове службе за дезинфекцију и дератизацију, санирање крова, те интервенције на реконструкцији подручних амбуланти.

Министар Богданић је подржао иницијативу руководства за формирање службе за дезинсекцију и дератизацију, која ће моћи да функционише на економској основи.

Категорије

Скорашњи видео чланци

Пратите нас на Facebook

Facebook Pagelike Widget

ЈЗУ Дом здравља Свети Сава Теслић